fbpx

Hirdetéskezelés

Hirdetéskezelés

A hirdetéskezelés szolgáltatás során már a hirdetési célok meghatározásában, a célcsoport felvázolásában és a hirdetési büdzsé megtervezésében is támogatunk. Ezt követően kialakítjuk a kampányokat a saját hirdetési fiókodban, majd a hirdetések napi, heti szintű kezelésében, ellenőrzésében, optimalizálásában is számíthatsz ránk.

Végig átlátható struktúrában, transzparens díjszabás mellett dolgozunk, valamint a havi összegző riport mellett heti szinten is lehetőség nyílik az egyeztetésre. A cél, hogy pontosan tisztában legyél vele, hogy milyen kampányokkal, milyen eredményekkel és megtérüléssel dolgozunk a kitűzött üzleti célokért.

Ha rövid távon szeretnél gyorsan eredményeket felmutatni, akkor az online hirdetés lehet az egyik legjobb marketingeszköz számodra.

Google Ads hirdetéskezelés

Hivatalos Google Partnerként, tehát a Google Skillshop minősítéseivel rendelkező tanácsadókként nyújtunk hirdetéskezelési szolgáltatást.
Ha szeretnél új célcsoportokat hatékonyan megszólítani, a márkád ismertségén javítani vagy a kampányod megtérülésén növelni, akkor keress minket bátran!
Mit kell tudni a Google Ads-ről?

A Google Ads online hirdetés az egyik eszköz, amivel rövid távon elősegítheted a céged fejlődését, növekedését. A költségek az adott szektortól és versenyhelyzettől függvényében alakulnak, de jól tervezhetőek. A hirdetéskezelés összetett folyamat: fontos, hogy minden paraméterrel tisztában legyél!

A Google Ads a Google és partnerei felületén jeleníti meg a márkád hirdetéseit. Szöveges, képes, videós formában mutathatod meg a reklámodat a Google keresési találatai közt, más weboldalakon, Youtube-videók előtt vagy épp mobilapplikációkban. A remarketing segítségével újra megcélozhatod a korábbi weboldallátogatóidat vagy vásárlóidat is! A lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Hivatalos Google Partnerként segítünk a vállalkozásod hirdetéseinek kezelésében.


Facebook Ads hirdetéskezelés

A Facebookon való hirdetést könnyű elkezdeni, de utána hamar szembesülünk a platform mélységeivel. Mi abban segítünk, hogy az üzleti céljaidnak legmegfelelőbb kampánystruktúrában, a lehető leghatékonyabb kreatívokkal érd el a precízen megcélzott leendő vásárlóidat, partnereidet.

Mit kell tudni a Facebook Ads-ről?

A Facebook, Instagram felületein könnyedén megszólíthatod és interakcióra bírhatod a célcsoportodba tartozó felhasználókat. Ha rövid távon, gyorsan szeretnél eredményeket, akkor a fizetett Facebook hirdetés szuper eszköz lehet hozzá.

Rengeteg változatos, képes, videós hirdetési formátum áll a rendelkezésünkre, hogy a márkánkat, ajánlatunkat meggyőzően mutathassuk be. Segítünk választani és megírjuk a kampányokat, létrehozzuk a célközönségeket és napi, heti rendszerességgel monitorozzuk őket, hogy költséghatékonyan hirdethess a Facebookon, Instagramon.

Mire lesz szükség a hirdetés megkezdéséhez?

Kidolgozott landoló weboldal

Megfelelő hirdetési büdzsé

Üzleti célok meghatározása

Webanalitikai mérés