Weboldalkészítés

WordPress weboldalkészítés rövid határidővel

A SEO&Szöveg keresőoptimalizált WordPress weboldalkészítés szolgáltatásának három erőssége van: átfogó megoldást kínál, gyorsan elkészül és kedvező díj mellett elérhető.

A folyamatainkat úgy optimalizáltuk, hogy ügyfélbarát, átlátható módon készíthessünk jól használható, esztétikus weboldalakat. Az összetett, grafikai tervezés helyett kész modulokat, sablonokat alakítunk át: így gyorsan és költséghatékonyan lehet a weboldalad személyre szabott és modern megjelenésű.

Egy használatra kész, technikailag és szerkezetileg keresőoptimalizált, az igényeidnek megfelelő WordPress honlapot kapsz, akár 3-6 hét leforgása alatt. Már másnap elkezdhetsz rajta blogolni vagy hirdetni, az analitikák bekötve várják, hogy mérhessék a forgalmat.

Szeretnél már 1-2 hónapon belül az új weboldaladon ajánlatkéréseket fogadni? Kezdjük meg az egyeztetést!

Hogyan néz ki a weboldalkészítés folyamata?

1. Egyeztetés

Egyeztetünk az igényekről, segítünk pontosítani az elképzeléseket, majd készítünk egy személyre szabott árajánlatot.

2. Szerződéskötés

Leszerződünk és kapsz egy pontos listát, hogy mire és mikorra lesz tőled szükség: képekre, szövegekre, színekre, és így tovább.

3. Előzetes verzió

Elkészítünk egy demó-verziót, amit véleményezhetsz: élesben láthatod az elképzeléseidet.

4. Átadás, betanítás

A tárhelyedre költöztetjük a kész weboldalt, majd egy videóbeszélgetésben megmutatjuk a használatát.

Miért előnyös egy marketingügynökségre bízni a weboldalkészítést?

Mivel csak limitált számú ügyféllel dolgozunk, így minden egyes projektre kellő figyelmet tudunk fordítani. Pontos határidők és heti szintű egyeztetések jellemzik a munkánkat, a honlapkészítéskor tényleg veled együtt gondolkodunk.

Érthető, ha egy szabadúszó weboldalkészítő vagy a szövegíró nem ért professzionális szinten a keresőoptimalizáláshoz. Jellemzően a hirdetéseket kezelő marketinges nem tud segíteni a landing page szerkesztésében. A marketingeredmények mérését és elemzését lehetővé tevő mérőkód elhelyezését pedig a projekted egyik résztvevője sem érzi a saját feladatának… Kívántad már, hogy bárcsak minden működne és ne a te feladatod lenne a különböző alvállalkozók munkájának összehangolása?

A SEO&Szöveg marketingügynökség weboldalépítési szolgáltatása pontosan ezt a terhet veszi le a válladról. Az elkészült WordPress honlapod indulásra kész állapotban adjuk át: bekötött analitikai mérőkódok és elemzések, a kérésednek megfelelő landing page-ek a hirdetésekhez, blogfelület a keresőoptimalizált cikkek megjelentetéséhez, integrált közösségi média oldalak és az érdeklődőket fogadó kapcsolati formok.

Neked csak az üzlettel kell foglalkoznod! 

Weboldalkészítési referenciáink

Ha velünk dolgozol, erre számíthatsz

Keresőoptimalizált weboldal

Részletek

A weboldaladon egy teljes, részletes technikai SEO audit fut le és megtörténnek a szükséges beállítások is.
Ennek a költsége már benne van a weboldalkészítés díjában, így nem kell egy külön, hatszámjegyű kiadással számolnod később.

Gördülékeny kommunikáció

Részletek

Az üzeneteidre és az ajánlatkérésedre 1 munkanapon belül reagálunk. Folyamatos, gördülékeny kapcsolattartásra számíthatsz az első kapcsolatfelvételtől számítva a munka végleges átadásáig – fennakadások nélkül.

Rövid határidő, kedvező díj

Részletek

Bemutatkozó jellegű, kisebb honlapot akár 3-4 hét alatt is elkészítünk, amennyiben minden információ a rendelkezésünkre áll. A weboldal elkészítésének és technikai SEO optimalizálásának díja összesen 150 000 Ft+áfa díjtól indul, az igények függvényében. Az ajánlatadáskor minden költségről tételesen, előre tájékoztatást kapsz, személyre szabottan.
A weboldalkészítés díját ütemezetten, 2 részletben egyenlítheted ki, így pontosan kalkulálhatsz a kiadásokkal.

Weboldalkészítési szolgáltatásunk részletei

Wordpress weboldal

A WordPress a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. Moduláris, testre szabható és a felületének kezelése bárki számára könnyen elsajátítható.

Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a weboldal elkészülte után te magad is egyszerűen fogod tudni szerkeszteni, korrigálni. 🙂

Jogtiszta sablon

Jogtiszta sablont használunk a szerkesztéskor, így minden szükséges frissítést automatikusan, további díjfizetés nélkül is meg fogsz kapni a weboldaladhoz.

Bővítmények beállítása

A WordPress rendszert további bővítményekkel egészítjük ki, hogy a működése megfeleljen, mindent tudjon, amire szükséged van.

Ezeket nem csak feltelepítjük, de be is állítjuk, így a paraméterezésükkel nem kell külön foglalkoznod.

Technikai SEO

A SEO-nak, keresőoptimalizálásnak 3 lába van: a technikai, a tartalmi és a linkekre, hivatkozásokra épülő.

A technikai optimalizáltságról a weboldal elkészítésekor SEO szakértőként gondoskodunk, a weboldal szerkezete, beállításai mind megfelelnek a keresőoptimalizálási elvárásoknak. Egy teljes SEO auditot futtatunk le – ennek a díja benne foglaltatik a weboldal díjában.

Átadáskor 1 órás betanítás

Nem kezeltél még WordPresst? Nem blogoltál még? Szeretnéd tudni, hogy miként cserélhetsz ki egy képet?
A weboldal átadásakor 1 órás betanítás keretében minden ilyen teendőd megmutatunk és elmagyarázunk, hogy önállóan is magabiztosan kezeld a weboldaladat.

Kedvező árszabás

A keresőoptimalizált weboldalkészítés már 150 000 Ft+áfa díjtól elérhető nálunk. Személyre szabott árajánlatot készítünk neked, a pontos díjat, ütemezést a szerződés precízen tartalmazza.

Ha szükséged van rá, a későbbiekben a karbantartásban, átalakításban is szívesen segítünk, ennek az óradíját is előre belefoglaljuk a szerződésbe.

Heti egyeztetések, közérthetően

Ha nem vagy technikai beállítottságú, nálunk akkor sem kell félned: kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy mindent elmagyarázzunk. A teljes weboldalkészítési folyamat alatt közérthetően, heti szinten egyeztetünk – folyamatosan kapcsolatban leszünk.

Szövegírás a weboldalra

Nincs kész copyd a weboldalhoz? Szeretnéd, ha a hirdetéshez használt oldalak szövege optimalizált lenne? Ha szeretnéd, ránk bízhatod a profi marketingszövegírást is. Sok éves tapasztalattal és több százezernyi szóval a hátunk mögött szívesen segítünk.

Kapcsolati űrlap

Szeretnéd, hogy ha a látogatók egyszerűen és biztonságosan felvehetnék veled a kapcsolatot? Gondoskodunk a szükséges kapcsolati form beállításáról.

Integrációk

Bekötjük a social média oldalaidat a weboldaladra. Ha pedig a látogatókat szeretnéd feliratkoztatni a hírleveledre, akkor segítünk a hírlevél-platformod integrációjában, pop-up üzenet elkészítésében is!

Analitikai mérés beállítása

Az online marketing fő ismérve a visszamérhetőség. Ehhez beállítjuk a kért platformok követőkódjait, mérőkódjait a weboldaladba, hogy az első pillanattól kezdve monitorozzák a forgalmat, a megkereséseket.

Online marketing szolgáltatások

Ha profin szeretnéd kezelni, a social média felületeidet, tapasztalt Facebook vagy Google hirdetéskezelésre van szükséged vagy belefognál egy átfogó keresőoptimalizálási stratégiába, akkor a legjobb kezekben leszel. A weboldaladdal párhuzamosan ebben is segítünk!
Kérhetsz óradíjas online marketing konzultációt vagy igény szerint a kivitelezésben is a segítségedre lehetünk.

Érdekel a közös munka?

Üzenj a kapcsolati formon keresztül és 1 munkanapon belül megkezdhetjük az egyeztetést!