fbpx

Weboldalkészítés

WordPress weboldalkészítés rövid határidővel

A SEO&Szöveg keresőoptimalizált WordPress weboldalkészítés szolgáltatásának három erőssége van: átfogó megoldást kínál, gyorsan elkészül és kedvező díj mellett elérhető.

A folyamatainkat úgy optimalizáltuk, hogy ügyfélbarát, átlátható módon készíthessünk jól használható, esztétikus weboldalakat. Az összetett, grafikai tervezés helyett kész modulokat, sablonokat alakítunk át: így gyorsan és költséghatékonyan lehet a weboldalad személyre szabott és modern megjelenésű.

Egy használatra kész, technikailag és szerkezetileg keresőoptimalizált, az igényeidnek megfelelő WordPress honlapot kapsz, akár 3-6 hét leforgása alatt. Már másnap elkezdhetsz rajta blogolni vagy hirdetni, az analitikák bekötve várják, hogy mérhessék a forgalmat.

Szeretnél már 1-2 hónapon belül az új weboldaladon ajánlatkéréseket fogadni? Kezdjük meg az egyeztetést!

Weboldalkészítési referenciáink

Hogyan néz ki a weboldalkészítés folyamata?

1. Egyeztetés

Egyeztetünk az igényekről, segítünk pontosítani az elképzeléseket, majd készítünk egy személyre szabott árajánlatot.

3. Előzetes verzió

Elkészítünk egy demó-verziót, amit véleményezhetsz: élesben láthatod az elképzeléseidet.

2. Szerződéskötés

Leszerződünk és kapsz egy pontos listát, hogy mire és mikorra lesz tőled szükség: képekre, szövegekre, színekre, és így tovább.

4. Átadás, betanítás

A tárhelyedre költöztetjük a kész weboldalt, majd egy videóbeszélgetésben megmutatjuk a használatát.

Ha velünk dolgozol, erre számíthatsz

Keresőoptimalizált weboldal

Részletek

A weboldaladon egy teljes, részletes technikai SEO audit fut le és megtörténnek a szükséges beállítások is.
Ennek a költsége már benne van a weboldalkészítés díjában, így nem kell egy külön, hatszámjegyű kiadással számolnod később.

Gördülékeny kommunikáció

Részletek

Az üzeneteidre és az ajánlatkérésedre 1 munkanapon belül reagálunk. Folyamatos, gördülékeny kapcsolattartásra számíthatsz az első kapcsolatfelvételtől számítva a munka végleges átadásáig – fennakadások nélkül.

Rövid határidő, kedvező díj

Részletek

Bemutatkozó jellegű, kisebb honlapot akár 3-4 hét alatt is elkészítünk, amennyiben minden információ a rendelkezésünkre áll. A weboldal elkészítésének és technikai SEO optimalizálásának díja összesen 150 000 Ft+áfa díjtól indul, az igények függvényében. Az ajánlatadáskor minden költségről tételesen, előre tájékoztatást kapsz, személyre szabottan.
A weboldalkészítés díját ütemezetten, 2 részletben egyenlítheted ki, így pontosan kalkulálhatsz a kiadásokkal.

Miért előnyös egy marketingügynökségre bízni a weboldalkészítést?

Mivel csak limitált számú ügyféllel dolgozunk, így minden egyes projektre kellő figyelmet tudunk fordítani. Pontos határidők és heti szintű egyeztetések jellemzik a munkánkat, a honlapkészítéskor tényleg veled együtt gondolkodunk.

Érthető, ha egy szabadúszó weboldalkészítő vagy a szövegíró nem ért professzionális szinten a keresőoptimalizáláshoz. Jellemzően a hirdetéseket kezelő marketinges nem tud segíteni a landing page szerkesztésében. A marketingeredmények mérését és elemzését lehetővé tevő mérőkód elhelyezését pedig a projekted egyik résztvevője sem érzi a saját feladatának… Kívántad már, hogy bárcsak minden működne és ne a te feladatod lenne a különböző alvállalkozók munkájának összehangolása?

A SEO&Szöveg marketingügynökség weboldalépítési szolgáltatása pontosan ezt a terhet veszi le a válladról. Az elkészült WordPress honlapod indulásra kész állapotban adjuk át: bekötött analitikai mérőkódok és elemzések, a kérésednek megfelelő landing page-ek a hirdetésekhez, blogfelület a keresőoptimalizált cikkek megjelentetéséhez, integrált közösségi média oldalak és az érdeklődőket fogadó kapcsolati formok.

Neked csak az üzlettel kell foglalkoznod! 

Weboldalkészítési szolgáltatásunk részletei

Wordpress weboldal

A WordPress a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. Moduláris, testre szabható és a felületének kezelése bárki számára könnyen elsajátítható.

Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a weboldal elkészülte után te magad is egyszerűen fogod tudni szerkeszteni, korrigálni. 🙂

Jogtiszta sablon

Jogtiszta sablont használunk a szerkesztéskor, így minden szükséges frissítést automatikusan, további díjfizetés nélkül is meg fogsz kapni a weboldaladhoz.

Bővítmények beállítása

A WordPress rendszert további bővítményekkel egészítjük ki, hogy a működése megfeleljen, mindent tudjon, amire szükséged van.

Ezeket nem csak feltelepítjük, de be is állítjuk, így a paraméterezésükkel nem kell külön foglalkoznod.

Technikai SEO

A SEO-nak, keresőoptimalizálásnak 3 lába van: a technikai, a tartalmi és a linkekre, hivatkozásokra épülő.

A technikai optimalizáltságról a weboldal elkészítésekor SEO szakértőként gondoskodunk, a weboldal szerkezete, beállításai mind megfelelnek a keresőoptimalizálási elvárásoknak. Egy teljes SEO auditot futtatunk le – ennek a díja benne foglaltatik a weboldal díjában.

Átadáskor 1 órás betanítás

Nem kezeltél még WordPresst? Nem blogoltál még? Szeretnéd tudni, hogy miként cserélhetsz ki egy képet?
A weboldal átadásakor 1 órás betanítás keretében minden ilyen teendőd megmutatunk és elmagyarázunk, hogy önállóan is magabiztosan kezeld a weboldaladat.

Kedvező árszabás

A keresőoptimalizált weboldalkészítés már 150 000 Ft+áfa díjtól elérhető nálunk. Személyre szabott árajánlatot készítünk neked, a pontos díjat, ütemezést a szerződés precízen tartalmazza.

Ha szükséged van rá, a későbbiekben a karbantartásban, átalakításban is szívesen segítünk, ennek az óradíját is előre belefoglaljuk a szerződésbe.

Heti egyeztetések, közérthetően

Ha nem vagy technikai beállítottságú, nálunk akkor sem kell félned: kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy mindent elmagyarázzunk. A teljes weboldalkészítési folyamat alatt közérthetően, heti szinten egyeztetünk – folyamatosan kapcsolatban leszünk.

Szövegírás a weboldalra

Nincs kész copyd a weboldalhoz? Szeretnéd, ha a hirdetéshez használt oldalak szövege optimalizált lenne? Ha szeretnéd, ránk bízhatod a profi marketingszövegírást is. Sok éves tapasztalattal és több százezernyi szóval a hátunk mögött szívesen segítünk.

Kapcsolati űrlap

Szeretnéd, hogy ha a látogatók egyszerűen és biztonságosan felvehetnék veled a kapcsolatot? Gondoskodunk a szükséges kapcsolati form beállításáról.

Integrációk

Bekötjük a social média oldalaidat a weboldaladra. Ha pedig a látogatókat szeretnéd feliratkoztatni a hírleveledre, akkor segítünk a hírlevél-platformod integrációjában, pop-up üzenet elkészítésében is!

Analitikai mérés beállítása

Az online marketing fő ismérve a visszamérhetőség. Ehhez beállítjuk a kért platformok követőkódjait, mérőkódjait a weboldaladba, hogy az első pillanattól kezdve monitorozzák a forgalmat, a megkereséseket.

Online marketing szolgáltatások

Ha profin szeretnéd kezelni, a social média felületeidet, tapasztalt Facebook vagy Google hirdetéskezelésre van szükséged vagy belefognál egy átfogó keresőoptimalizálási stratégiába, akkor a legjobb kezekben leszel. A weboldaladdal párhuzamosan ebben is segítünk!
Kérhetsz óradíjas online marketing konzultációt vagy igény szerint a kivitelezésben is a segítségedre lehetünk.